Valuta

KN

Košaricax

Košarica je prazna!

O nama

Zahvaljujemo na vašem interesu za opremu i usluge poduzeća ARIES d.o.o. 

Želimo vam ukratko predstaviti naše poduzeće i njegove aktivnosti.
 
Privatno poduzeće ARIES d.o.o. osnovano je 1990. kao logičan nastavak višegodišnjeg rada suvlasnika u područjima informatike i elektrotehnike. Poduzeće je specijalizirano za informatički inženjering, a bavi se i trgovačkim i zastupničkim djelatnostima.
 
Osnovne djelatnosti poduzeća su proizvodnja, prodaja i instaliranje informatičke opreme. ARIES d.o.o. uvozi komponente vodećih svjetskih proizvođača te sklapa vlastita računala. Osim toga prodaje i postavlja opremu i računala tvrtki Hewlett Packard, Lenovo, Cisco i MikroTik. Instalira i daje sistemsku podršku za mrežne sustave i Microsoft proizvode. Specijalnost poduzeća je sistemska podrška pri spajanju raznorodnih vrsta kompjutorske opreme i protokola (IBM-SNA, TCP/IP, IPX/SPX) te sistemska podrška pri prilagođavanju IBM kompatibilne periferne opreme.
ARIES d.o.o. od svog je osnutka postigao zavidne poslovne rezultate: informatička oprema na mnogim fakultetima i znanstvenim institucijama u Zagrebu nosi zaštitni znak ARIES-a, baš kao i informatička oprema u mnogim privatnim tvrtkama. Npr. Arheološki muzej u Zagrebu, Generalni Konzulat Malte te UNDP u Zagrebu. Usluge ARIES-a koriste i mnoge tvrtke informatičke djelatnosti, među ostalim Gradski zavod za obradu podataka (prilagođavanje HP LaserJet pisača za tiskanje dokumenata, domovnica i sl. sa IBM mainframe sistema, te instalacija programske podrške u učionici).
 
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080188889
Kako nas pronaći